Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du tänker


Jag vet precis hur det känns
att vara en sån som dig
för folk har skrattat åt mig
när jag pratade om insidan
och människors vackra själar

Så kan inte du älska mig
precis som dom älskar att håna
sånna som oss
ta min hand så svävar vi högt
över alla andra i vår egna atmosfär

Och om vi råkar bli som dom nångång
hoppas jag att vinden tar sådan fart
att den sliter oss så långt bort
till vår egna värld
vårt paradis

Men det är svårt att inte låta
tårarna rinna längst kinderna
för vad ska det bli av oss
klarar vi oss själva eller är vi lika svaga
som dom säger











Fri vers av Elie
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-01-31 19:53



Bookmark and Share


  Mackan
vacker
ni,du,vi är inte svaga som de säger utan tvärtom
starka som vågar gå emot strömmen och tro på människans insida
2007-02-05

  frig
den var söt, älskar de två sista raderna de knyter ihop säcken.. och det näst sista stycket är kanon.
för mig blir det nästan lite väl sött, med att sväva att älska, men hey smaken är som baken och din känsla kommer fram. Heja, insidan!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elie