Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli aldrig en sån som jag


Min vän
du måste lova mig att
aldrig bli en sån som jag
det tjänar ingenting till
jag är lika svag som du nu

Min vän
förstår du vad jag säger
vet du min längtan
bort från denna stan
och alla människor här

Min vän
jag känner att ditt hjärta slår i mig
och jag vet att det är det
som får mig att fortsätta
gå runt i stan som är så full av tragedi

Min vän
du vet min innersta hemlighet
den är det bara du som vet
minns den och våga lev
precis så som du vill

Min vän
jag är inte gjord för att leva här
det vet vi båda två
så låt mig gå
jag kommer aldrig igen




Fri vers av Elie
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-30 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie