Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Falkenberg 2006 I Love It -


Improviserad poesi


Hatar att förlora
Skor som är för stora
Betyder så lite
När vinden blåser kall

Falkenberg på hösten
Längtar efter brösten
Står som slumpad
Från allt som är på fall

Vinklar in mot hågen
Där du står vid bågen
Fattar från fiket
Hur dansbandet står pall

Jag vet ingenting
Och behöver tingeling
Så störtningen är given
Där flyget går i stall




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-01-30 23:19



Bookmark and Share


  Agnes
Behöver Tingeling? mmm...
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun