Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kretslopp


jag såg snöflingan

som kondenserats under
söderhavets sol
färdats över land och hav

falla invid mitt fönster




Fri vers av Anders P VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-01-31 08:13



Bookmark and Share


  Söder
Häftigt, när man tänker efter. Hur vattnet färdas i detta kretslopp. Bra diktat.
2007-01-31

  figurett
Underbart faktiskt kort!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP