Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försiktigt


dagen förändrades från svart
till rosa

med en lätt smekning




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-03-24 09:44



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mmm... som solens smekning eller nätt \"vakna, vi byter skift...\" Härliga, försiktiga ord...
2007-03-28

    ej medlem längre
Det är härligt med rosa dagar.....
Strålande skrivet!
2007-03-26

    Bofink
Skön harmoni med en behaglig eftersmak. Tack för att du gjorde min måndag ljusare :)
2007-03-26

  Rosenblad
Gulligt :D
2007-03-26

  Ola Rydberg
Otroligt snyggt
2007-03-25

    Erika H
mmm... precis så... just så... UNDERBART
2007-03-25

  stella
Så här enkelt kan det vara!
2007-03-24

  Markattan
Mjukt och vackert.
2007-03-24

  Anders P VIP
gryningen infaller allt tidigare. idag vaknade jag av att solens strålar nådde mig genom sovrumsfönstret. Rullgardinssäsongen har börjat.
2007-03-24

    Allan_i_Dalen
rosa smakar som sockervadd
2007-03-24

  Cris
Skönt och nu är det ljust
2007-03-24

  © anakreon VIP
Upplevde det idag,
i morse, i gryningen!

Tack!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP