Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vartenda uns av dig och mig

 

har jag vänt på

synat

klämt på

smakat

 

känt hur rätt det är

 

du vet

det där

 

mellan dig och mig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-01-31 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma