Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M O D

 

inte är vi som varandra
men inte heller olika

jag älskar
du älskar

jag fruktar
mina problem
du fruktar
dina ärrade minnen
hemsökande mardrömmar

jag tar förgivet
och du hoppas

men jag vill
liksom  du vill

förstå varandra
tillmötestgå varandra

Ändå står vi
mot väggen
på olika sidor av rummet

med blickar sänkta

 




Fri vers av Xena
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-31 16:49



Bookmark and Share


  Howlit
på olika sidor av rummet
med blickar sänkta


Ja... varför blir det så? Förbannade stolthet... eller?


Ja... jag gillar verkligen den här... mer o mer..=)

/M
2007-02-03

    BetweenTheLines
den här gillar jag,bra skrivet
"jag tar för givet
och du hoppas"
tål att tuggas på.
tänkvärt
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Xena