Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stereotaktisk precisionsbestrålning

Skräcken kryper som en rysning
efter ryggraden
huvudet hänger som en vissnad krukväxt


skall jag förbereda mig för avrättning
eller blir jag benådad

när tanken inte längre orkar med skräcken
så ljuger jag mig själv rakt i ansiktet


det handlar inte om dig viskar en röst
doktorn pratade om någon annan

ett fall som man avhandlat hit och dit
tekniskt möjligt men med stora risker


vad tjänar det till med all upplysning
hur orkar man leva med vetskap
men inget svar

tekniskt möjligt
tankarna mal och mal........




Övriga genrer av Bim
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-01-31 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim