Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mor är det bästa man kan ha i alla stunder i livet


EN MOR

EN MOR.



En mor är det bästa man kan ha i alla stunder i livet
Jag hoppas att det blir många sidor som nu blir skrivet
För allas mor är något utöver det ovanliga tycker nog de flesta
Hon är en betydande länk och håller länge mer än de flesta

En mor vem är väl som du, ja kanske det bästa i världen
Att kunna krama och prata med är guld värt i den
familjära härden
Tänk så mycket en mor sliter av de mest vardagliga ting
Ibland önskar man att det kunde vara som i sagans “Tingeling”

Ett trollspö för att hjälpa en mor med alla dessa trådar
på sin lyra
Ibland kunde det vara bra att kanske en riktig mor få hyra
Men den som ska verkligen kunna styra och ställa allt rätt
på jorden
Är nog ett par rader från en älskad mor med de här orden:

Fred och frihet och att alla ska vara älskad av sin kära mor
Det har ingen betydelse vart i världen du egentligen bor
Utan kärleken är det största vi har och vi känner starkt för
moderligheten
Kunde man få ut den energin som mödrar ger hade vi ett nytt
bränsle på denna planeten.




Mr G

















Fri vers av Mr G
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G