Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilian


hon
lika ohejdbar och vacker
som en lätt mullrande vulkan







Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-01-31 18:13



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja snyggt
2007-02-01

    Erika H
mm... vilken skön beskrivning
du lyckas ofta fånga det bästa med bara några få rader
snyggt!
erika
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP