Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodifestival eller kabaré är detta spektakel något vi vill höra


EN MEDLODIFESTIVAL UTAN SÅNG

EN MEDLODIFESTIVAL UTAN SÅNG




Melodifestival eller kabaré är detta spektakel något vi vill höra
Ja, nu behöver man inte sjunga det är bara ge allt och köra
Man klä av sig så mycket det går och intager en djärv ställning
Vad är de smäktande melodierna nej, de är på upphällning

Europa är stort det ser man i dessa sammanhang, vi är inte så lika
En del ta detta med största allvar en del genomför detta med en fika
Föreställningen har kommit till en punkt där konceptet är viktigt
Tro inte att alla andra länder tänker som vi, nej det är nog riktigt

Vad månde bliva av denna dammiga tv-underhållning
kanske något nytt
Att monstrerna kläder sig i Lordi:s skepnad och en ny era har grytt
Så vi borde nog damma av alla maskeradkläderna och klä ut oss
Annars tror jag faktiskt att vi kan känna oss blåsta och säga tjena moss´

Dessa “babydolls” som inte drar sig för att försöka snärja gubbarna
Sången har blivit en sekundär sak, det ska vara krut i stubbarna
Konsten att se båda vacker, talangfull och hemskt ut på samma gång
Detta har blivit ett signum i en melodifestival utan sång


Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-01-31 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G