Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag kunde fånga en regnbåge skulle jag göra det för världen


OM JAG KUNDE FÅNGA EN REGNBÅGE.

OM JAG KUNDE FÅNGA EN REGNBÅGE.




Använd den talang du har och gör det bästa utan att bli korsfäst
Skogen skulle vara mycket tyst om inga fåglar sjöng utan de som
är bäst
Om jag kunde fånga en regnbåge skulle jag göra det för världen
Sedan att få dela den med alla människor, utan de dödande svärden

Så låt varje tanke välja den rätta vägen och inse att det är möjligt
Det är faktiskt så det borde böjas i tid annars blir det oböjligt
Att man låser in alla argumenten och tror sig alltid ha rätt
Alla länder försöker att enas men ibland finns det inget folkvett

Vi korn av sand som befolkar jorden och försöker att odla våra karriärer
Det finns många drömmar och många människor är visionärer
Vi måste på alla sätt och vis få andra tankar om denna vår planet
Att tro att allt är ingen illusion och att vi är med i något filmpaket

Om jag kunde bygga det störta berget så alla kunde horisonten skåda
Att få träden att ge så mycket material av timmer och av kåda
Så man kunde bygga en värld av frihet, kärlek och empati i mängder
Då skulle allt blir mycket bättre ja, faktiskt i många hästlängder

Mr G









Fri vers av Mr G
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-01-31 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G