Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TÄNK OM LÄGERELDAR KUNDE AVSLÖJA SINA HEMLIGHETER


ELDENS HEMLIGHET

ELDENS HEMLIGHET



TÄNK OM LÄGERELDAR KUNDE AVSLÖJA SINA HEMLIGHETER
DÅ KUNDE DET SÄKERT BASUNERAS UT MED TRUMPETER
ELDENS HEMLIGHET HAR BEVARATS I SÅ MÅNGA ÅR
SÄKERT MÅNGA BERÄTTELSE MED SKRÄMDA NACKHÅR

ÄVEN NÄR ELDEN HAR FALNAT FINNS DET EN BÖRJAN PÅ SLUTET
ETT NYTT LIV ÄVEN OM ASKAN LIGGER DÄR OAVBRUTET
ELDEN HAR EN SKRÄMMANDE OCH EN VÄRMANDE DEL
MAN FÅR SJÄLV VÄLJA, DET ÄR SOM ETT SCHACKSPEL

ATT HA EN ELD I SIN SJÄL OCH VISA DEN ÖPPET FÖR ALLA
ÄR SOM ATT SJUNGA ETT GNISTREGN OCH TRALLA
VI MÄNNISKOR ÄR IBLAND SOM EN ELD SOM BRINNER
IBLAND SLOCKAR DEN, NÄR VI INTE RIKTIGT HINNER

ELDEN KAN OCKSÅ FÖRGÖRA DET SOM VI HAR BYGGT UPP
HÄR BEHÖVS ATT MÅNGA TAR DET TILL SIG OCH KANSKE EN STÖDTRUPP
MEN ELDENS HEMLIGHET HAR EN FÖRMÅGA ATT BRINNA NER
INNAN DESS SÅ LER ELDENS TUNGOR, OCH DEN HOPPAS PÅ FLER


Mr G














Fri vers av Mr G
Läst 838 gånger
Publicerad 2007-01-31 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G