Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann historia


ELIN PÅ PLANKAN

Elin på planken

Du låg bara där
Vägrade att stiga
upp ur sängen

Din mor grät och bad dig
Du kunde inte
Ville inte
Benen bara dig inte

Du var bara fjorton år
Tiden gick
Du vägrade att stiga upp
Kunde inte

Du dog vid arton års ålder
Sorgen var djup
Frågorna många
Du blev kallad
Elin på plankan



Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-31 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G