Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt Tillsammans

 

 

Väggarna runt oss knakar

i dina armars omslut känner jag mig trygg

även om väggarna en dag skulle falla

 

Även om världen runt oss en dag

skulle rasa samma

så är jag trygg, hos dig

 

Du är mina vingar

om marken en dag skulle ge vika

Mitt hjärta, om mitt en dag skulle svika

Du är mitt hopp, om mitt en dag skulle svikta

 

Du är och kommer för alltid att vara, mitt allt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-02-01 09:09



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Så otroligt vackert! Får mig att börja le så att jag ser löjlig ut! Känner igen känslan! Denna underbara känsla..

Den saknar man allt.


Men tack för att du påminnde mig om att den existerar! :)
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*