Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger så mycket

 

 

Dina läppar säger kärlek

men dina händer målar slag

och dina ögons blå är inte lika ärligt idag

 

Osäker gör du det du gör bäst

det som får dig att känna dig manligast som mest

och det är, att mörda mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-02-01 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*