Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

 

 

Läppar snuddar vid läppar

händer håller händer

hjärta möter hjärta

han älskar henne

och hon älskar honom

Smärta skingrar smärta

kärlek möter världen

 

och dör




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-02-01 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*