Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR LÄRT MIG 5

DET DU KAN GÖRA SÅ DÄR OMEDELBART
KAN GE DIG HJÄRTESORG HELA LIVET

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-02-01 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G