Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari

stor skillnad idag
solen orkar åter upp
över forsåsen




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-01 15:10



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Tänk, efter en så kortkort vinter är ändå våren välkommen, eller åtminstone ljuset från andrasidan berget!
2007-02-01

    M
visst är det härligt! En femma för detta!
2007-02-01

    M
visst är det härligt! En femma för detta!
2007-02-01

    M
visst är det härligt! En femma för detta!
2007-02-01

    Bodil Sandberg
I tre rader ser jag massor av bilder!!!!!!!
2007-02-01

  Per Rydberg
Det är en härlig känsla, när ljuset så sakteliga vänder åter!
2007-02-01

  Fredrik P. VIP
Grattis! Betyder mycket förstår jag
som bor högt för att inte missa solen.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP