Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marginaldivision



du sa att jag sköt mot hjärtat

(men det var aldrig sant)

jag siktade jämt mot höften

bara det
att ibland vänder vinden håll
och ammunitionen riktas snett

jag hävdar
att dekadensen är hög
i periferin där du står
i vägen
alltid i vägen

ja du står du i vägen

men jag står för mitt ord




Övriga genrer av Smultris
Läst 677 gånger
Publicerad 2007-02-01 16:47



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
nej man ska ta omvägar runt hjärtat, man ska skjuta utanför mål eller i, alltid duscha efter träning och ordet \"dekadensen\" är ett jävla skönt ord, i övrigt känns det som man fått ett gäng nya skrivarvänner sedan nya lista kom, i det här fallet är det trevligt..
2007-03-05

  Axelandra
Aj.. höften gör ont.. då blir man förlamad och dör sakta



Aj vad din text är bra btw


PöZz
A.
2007-02-01

  Måna N. Berger
Slutraderna är underbara! Jag tar dem till hjärtat, som en skottsäker väst :)
2007-02-01

  aftermath
om du i texten sköt honom i sank - så var det ett hederligt utfört jobb.
2007-02-01

  Ola Rydberg
Ah great gillade slutet speciellt
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris