Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktiskt så är ni bäst, det är ni faktiskt

Mamma, jag är trött nu
Jag vill att du ska
Sjunga sådär som bara
Mammor kan

Och jag vill att du ska
Hämta mig med bilen i
Skolan sådär som bara
Mammor kan

Mamma, jag är inte så bra
Jag ska bli bra och
Jag ska sjunga för dig
Vi kan sjunga tillsammans
Sådär som man bara kan
Om man älskar varandra

Mamma, kan du hämta mig
Med bilen i skolan idag?
Jag har lite för ont i hjärtat
För att kunna gå förbi
Det som jag alltid har sett
Som det som var bra

Det som var sådär lyckligt




Fri vers av hymerito
Läst 1105 gånger
Publicerad 2007-02-01 17:40



Bookmark and Share


  Lollan_
Ohoh, denna är så stark och bra och jihoo, nu blev jag glad av att läsa den. När jag såg titeln tänkte jag typ (förlåt!) att det skulle vara en text bara \'jag älskar er mina underbara kompisar blablabla\' eller nåt, men det är ändå inte sånt du skriver riktigt, så jag tittade och tappae hakan. Du är så duktig!
Andra stycket;
\"Och jag vill att du ska
Hämta mig med bilen i
Skolan sådär som bara
Mammor kan\"
Är så otroligt fint och lika fjärde och sista raden;
\"Mamma, kan du hämta mig
Med bilen i skolan idag?
Jag har lite för ont i hjärtat
För att kunna gå förbi
Det som jag alltid har sett
Som det som var bra

Det som var sådär lyckligt\"
Åh du är verkligen bara för duktig! Jag älskar Mamma kan du hämta mig med bilen? stckena, det ger sådan otrolig känsla och gud jag gillar den här så mycket, den är så sorglig och vacker, och jag förstår vad du menar, det är så jätte bra! Åh, nu blev jag glad!
2007-02-11

  Manal
stark dikt som berör..
2007-02-04

    Oprofessionell
''Jag har lite för ont i hjärtat
För att kunna gå förbi''

UNDERBART
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

hymerito