Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men tystanden gör så att varje sekund blir till en evighet


BRUSTNA ILLUSIONER.

BRUSTNA ILLUSIONER.




Tänk om jag kunde på något sätt lindra den stora smärtan
Varje dag känns detta mycket starkt inne i våra hjärtan
Hur kan man göra så att man kunde ljuta balsam över såren
Tyvärr verkar det så att det blir faktiskt inte bättre med åren

Vad är det som gör att inga ord kommer någonsin fram
Det behöver ju inte vara mycket utan kanske bara lite grann
Men tystanden gör så att varje sekund blir till en evighet
Man frågar sig vad är det men många frågor ställs ändå är det inget
man vet

Det mörka har tagit överhanden och ingen ljusning man ser
Ibland kan jag skönja något positivt men aldrig man ser dig ler
Har jag bestämt att det skulle bli så hade jag något val
Som det blev nu har jag mycket lite till övers men många kval

Kan man låta allt bara gå vidare utan att göra något åt det hela
Det tycks vara svårt för känslorna och hjärtat att de riktigt dela
Så hur ska man kunna lära sig att leva med brustna illusioner
Det är ju faktiskt så att jag är bara en utav alla de andra i miljoner


Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-02-01 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G