Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör när man när beskedet kommer, det finns ingen chans


EVIGHETENS OSKRIVNA LAG

EVIGHETENS OSKRIVNA LAG



Vad gör när man när beskedet kommer, det finns ingen chans
Då börjar man tänka att snart är det jag som får en krans
Åren har rullat på och tanken har väl alltid funnit där
Att man ska lämna jorden och de som man håller så intensivt kär

Vad finns förnuftet har någon förstått denna oundvikliga fråga
Många går ju bort tidigt och får inte en chans att bränna livets låga
Tragiken ibland är stor det finns så många varför, man står där utan ord
Kan man då säga vad meningen är, att allt som föds ska dö på denna jord

Evigheten är och förbli den slutliga färden för oss alla
Många tror att vi går emot en bättre värld, där något tar emot oss
om vi skulle falla
Är det bara en utopi eller ska man verkligen tro det här
Att kunna få återse sina kära och den man höll så innerligt kär

Hur det än är så kan nog ingen acceptera denna oskrivna lag
Inget är väl så långt ifrån en ljus och en härlig sommardag
Mörkret symboliserar en känsla av obehag och kalla kårar
Detta är en alvarlig sak, som ibland släcker andras liv genom att
vara dårar


Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-01 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G