Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenom

Du bleknar mot glas.
Min blick såg först igenom.
Nu ser den förbi.




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 678 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-29 21:00



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Härligt när en ny insikt slår emot en.... Bra!!!
2005-02-11

  Mats L.
sak det här
2005-02-01

  Anna Liljestrand
vacker...att så få ord kan få så stor mening!!
2005-01-31

    Malin Johansson
lysande dikt om människosynen...
2005-01-31

  stronza

2005-01-31

  Myself
om hur ens syn på en annan människa kan förändras.
2005-01-30

    carimba
tycker om den här texten, mycket tilltaland, gillar slutet
2005-01-29

  Kramiz
och klar lyser din text i vintermörkret
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström