Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Clean, baby.


Rekviem



jag skulle ge dig
alla mina slag

och sår

allt från hjärtat
och min knutna hand

slår

alla känslor
och varje puls-

slag
efter slag

till mitt sista
till mitt sista andetag



för dig
för dig



och jag tänker varför flödar blodet i mina ådror och spriten längs golvet
och jag tänker varför fryser allting fast längs spriten på golvet



för dig
för dig




Fri vers av Johannes
Läst 638 gånger
Publicerad 2007-02-02 22:12



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Denna text hamnar obönhörligt i min mapp \"saknar ord\"
Och det för att jag inte nog kan beskriva hur bra detta är...

Känslan är slitande verkligen framför en när man läser, den är snyggt upplagd, bra flyt och form, en helt klart underbar text!



TACK!
2007-02-11

  Lady_A
Mmm den här är bra!! Det finns en manisk glöd bakom orden, en desperation som river och sliter i en och vägrar lämna en oberörd!

Jag börjar gilla dina upprepningar nu, men en vill jag ändå ta bort!

\"till mitt sista
till mitt sista andetag\"

jag skulle vilja ha det såhär:
till mitt sista
sista andetag

Så det blir mera konstpaus och mindre känslan av att mitt i manin tvekar han på om det är på dödligt allvar...

Och de kursiva raderna är verkligen sådär kusligt bra som bara du är när du är som bäst!
2007-02-06

  frig
hallelelulja

upprepningar är ju clean baby. det här vill jag verkligen ha skrivit,
skit snyggt
2007-02-03

  Smultris
och jag faller
faller

faller

för det här är så jävla bra...
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes