Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är det så lätt att gå in i olika roller i en relation. Och välja invanda mönster av ren trygghet. Att äga och ägas kan upplevas som kärlek.


Att leva på någon annan skadar en relation



Att ha ett eget rotsystem
med egna starka rötter

som hämtar egen näring

är nödvändigt

för att inte löven ska vissna
och stammen dö ut

viktigt med en jämställd
relation

då lyser bladen och
stammen blir kraftig och stark

det är lycka på
jorden

har inte lyckats själv
än




Fri vers av sabina stark
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-02-02 19:18



Bookmark and Share


  Cris
Håller med ! det är väldigt viktigt att hitta ett eget rotsystem
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark