Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så mycket mer än vad du tror


Du är lika vacker
som när barnen springer barfota
på sommarängen
och håret fladdrar i vinden

Du är lika mjuk
som barnens fötter
när de är riktigt små
lena babyhud

Du har ett lika vackert leende
som barnets härliga jollrande
skrattet som smittar av sig
hur grå vardagen än är

Du är lika underbar
som lyckan när man är liten
och inte har större problem
än att bolibompa är inställt




Fri vers av Elie
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-02-02 22:39



Bookmark and Share


  Henning
jättefina bilder :)
/H
2007-02-05

  Freeman
Man lyfter ur sin stol varje gång man får läsa dina underbara dikter, dina ord, som är som den underbaraste musik, älskar dina dikter så!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Elie