Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avståndet mellan oss har blivit så stort.


Frusen is mellan oss



Längtar efter ditt skratt
och dina snabba charmiga kommentarer

längtar efter att du läser upp dina dikter för mig
innan jag ska somna

längtar efter att skratta
tillsammans

längtar efter dina sammetslena händer som smeker
hela min kropp

längtar efter att titta in i dina ögon
och mötas av den vackraste själ

längtar




Fri vers av sabina stark
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-02-03 12:48



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Mmm.. du lyckas göra dikten vackert sorgsen, för längtan som beskrivs är så oerhört varm.. det är så att jag ler inombords när läser om de efterlängtade stunderna. Mycket finstämd och berörande.
2007-02-14

  Anna Nickolausson
förstår verkligen känslan det är svårt att vara ifrån nån man håller kär, dikten är ärlig och man kan verkligen känna innebörden.
2007-02-11

  Bissen
Åh ja, du längtar verkligen! Det känns!
2007-02-04

    Bodil Sandberg
Här utläser man en ensamhet i tvåsamhet och det är alltid sorgligt...kanske finns det en väg tillbaka...du har fångat med dina ord!
2007-02-03

  nettizen
Åh... vilken stark text.... känner längtan ända hit. Mycket väl förmedlat!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark