Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NATTENS SKUGGORNA KOMMER KRYPANDE SOM ANDEN


STJÄRNBESTRÖDD

STJÄRNBESTRÖDD


NATTENS SKUGGORNA KOMMER KRYPANDE SOM ANDEN
DÅ TÄNKER JAG PÅ DE SOM SOM HAR NÅTT EN ANDRA STRANDEN
DET LAND SOM JAG HÖRT, DET VISKAS SÅ MYCKET OM
ÄR DET EN VANLIGT STÄLLE ÄR DET KANSKE SOM I MOLKOM

IBLAND MÅSTE VI FLYGA ÖVER ÖPPET HAV FÖR ATT NÅ FRAM
GÅ ÖVER STOCK OCH STEN OCH KANSKE KLÄTTRA ÖVER EN BERGSKAM
DEN STEGEN SOM NÅR UPP MOT HIMLEN, ÄR DEN FÖRANKRAD
DET ÄR UPP TILL DIG ATT VISA DEN, NÄR DU INNERLIGT BAD

VILL VI ALLA KOMMA UPP TILL HORISONTENS VIDA BRANT
DET ÄR INTE TVEKAN OM ATT MAN VILL VARA EN OCKUPANT
KÄRLEKENS LJUS FÅ SJÄLEN ATT SVÄVA I DIN AURA SÅ STOR
GÄSTFRIHETEN VISAR OSS VÄGEN OCH HÄLSAR OSS, BONJOUR

VAD ÄR GATORNA UTAV GULD, ÄR DETTA SOM VI HA MÖTT
MÅNGA ÄR DE TANKAR OM DETTA, DET ÄR RIKTIGT STJÄRNBESTRÖTT
TRONS FUNDAMENT RAMLAR INTE IHOP SOM ETT KORTHUS
UTAN DEN STÅR FAST OCH ÄR VACKER OCH SKÖN SOM EN LOTUS



Mr G













Fri vers av Mr G
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-02-03 17:00



Bookmark and Share


    Josse G
Hur kan du skriva så fin
man blir faktiskt glad av dina dikter

JossG
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G