Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LYSSNA OCH LÄS http://www.youtube.com/watch?v=f9h5iCAc1Ck


Själens Pterodactyl

Det var timmen innan de stora näshornsfåglarna,
de som kommer efter skogsbränderna i tropikerna
för att leta kräldjurskadaver i askan
Jag låg med chefen igår, han ville det, du minns,
och jag har ju sökt den där tjänsten, du vet,
sa hon och började gråta
Lycka till med chefen, feministen, sa han
och sprang längs Gullmarsvägen,
stod vid Årstaviken och tänkte jag simmar över
och skiter om jag sjunker på halva vägen
Men ringde Gunnel som tog mot honom med glädje
Henne förnedrade han, trängde in i alla hennes håligheter,
smetade Bregott i hennes anus när hon skrek
Han behövde förnedra en kvinna
Sen kom hans själs Pterodactyl svävande längs Aldebaran
Han tog mot honom med glädje när han trängde in




Fri vers av montaigne
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-02-03 19:04



Bookmark and Share


    Erika H
du har en knivskarp penna
den lämnar mig inte, jag läser om och om igen
uppställning är lite annorlunda än jag är van vid
texten är stark, den slungar sig mot mig
välskrivet
riktigt snyggt!
erika
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne