Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon blev

därute går han i takt
till ljuden
och härinne simmar hon ifatt
allt som inte går att visa

för igår
ska inte längre existera
och imorgon är ingenting
som redan hänt

och inne i henne
fryser allting till is
medan han därute fortsätter snubbla
över orden




Fri vers av fou
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-04 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou