Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naiva dumma människor


Ovetandes

En underbart
skräckinjagande
naturkatastrof

Har drabbat oändlighetens
universum

Alla stjärnor
på himlavalvet

Har slocknat
Och dött
För alltid

Men vi vet ingenting
ännu

Det är ljusår från oss


En dödlig dans
snurrar mig i ovetande

Jag bär på ett
låtsasbarn

Ett ofött hopp om att
mänskligheten kan räddas

En stjärna som
ännu inte dött




Fri vers av fou
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 22:27



Bookmark and Share


    Issand. VIP
läskigt bra text med flyt . gillar den verkligen!



Jag bär på ett
låtsasbarn
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

fou