Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den tidig sommar


Mr. Sår v/s Fröken Ärr

Du har härmed fått äran att kora
årets största bekräftelsehora
Jag suger ut allt jag kan få
Lämnar ingen
som inte går att nå
Oberörd

Tyck inte synd om mig
lämna mig inte utan svar
Tyck inte om mig (inte för mycket)
ge mig bara en reaktion
Hata inte när jag älskar andra
älska mig inte när jag hatar dig (även om du vill)

Du skär upp din pulsåder
jag knullar runt
Du dansar full på platens
jag dansar
efter någon annans pipa (aldrig)
Du super bara för att gå bitter hem
jag super för att inte hamna i kläm
Du är otroligt vacker när du vill göra mig svartsjuk
jag bryr mig inte längre

Jag knullar någon annan
du lever i celibat
Din värld rasar samman
jag får min serverad på silverfat
Jag önskar dig all lycka
du vill bryta ner mig
Jag är så jävla bra på att tycka (om)

men det är ingen som ser dig..




Fri vers av fou
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou