Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lucky number 9, hurray!


Storm & han

Lev
lev
lev
kvar
i
den där
sommaren

ge mig den där blicken igen
du gör mig
knäsvag

med dina bleka blå ögon

jag vill alltid ligga här
i din barnsligt tunna famn

jag vill aldrig sluta vara
din evigt trogna vän

du kommer alltid ha en liten plats
i mitt varma trasiga hjärta




Fri vers av fou
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 19:21



Bookmark and Share


  Johan Salberg
Jättefin!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

fou