Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fix me


Aj

på sju dagar
har mitt liv förändrats
på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt
på sju dagar
har jag blivit fem år äldre
en helt annan människa
tappat allt
är helt tom inuti
och utanpå
blekheten växer sig starkare jag är
döende inombords och
mina tårar tar aldrig slut
jag skuldbelägger mig själv så fruktansvärt mycket
det känns som om jag är
världens sämsta människa
vill ställa mig på gatan och skrika, i regnet samtidigt som
fix you av coldplay är i bakgrunden på mitt soundtrack
och alla känner empati för mig fastän
jag hatar mig själv
alla i publiken gråter och sen ordnar sig allt
men det här är ingen film
kommer jag någonsin kunna gå vidare
jag kommer aldrig släppa det här
det förföljer mig varje sekund
det gör så jävla ont
älskling
jag vet inte om
jag orkar ta mig
igenom
den här
vintern




Fri vers av fou
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-11-30 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou