Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningar och lögner


Som Lucía

Helt klar
Jag är helt klar med dig
med oss

Ibland undrar jag
om du, han, alla tidigare
bara är resultat av min
Kärlekstörst

Jag ger dig
min
Bekräftelseröst
du vilar pannan långsamt och tryggt
mot mitt ångestfyllda bröst

Du härjade
som en dödlig bakterie
Alldeles för länge
i min redan trasiga kropp

Det var så mycket jag behövde
Som du aldrig gav mig

Jag träffar dina fiender nu
tar andras oskulder
Jag rusar in i nya
utbytbara
relationer

Spelar sorglig musik för
nya
naiva
öron




Fri vers av fou
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-08-22 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou