Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du citerade tillbaka *kämpa*

Du citerade tillbaka *kämpa*
Mållös lutade jag mig tillbaka på dator stolen
Kände hur tårarna smög sig fram
Hur paniken åter vilade vid mina fötter

Nu insåg jag att jag inte hörde hemma på denna sida av livet
Energin inom mig tömdes och jag var tvungen att lägga mig ner
Men efter en stund så letade jag rätt på det som skulle föra mig bort
Det som skulle få mig att försvinna från världen

Jag ramlade ner i de små groparna
Som jag under en tid haft mod att hoppa över
Jag snubblade ner i en djup grop
Och kan varken ta mig upp eller somna in

*Ung flicka försvunnen*

Blodet på mina armar har torkat nu
Och jag blir tvungen att skära på nytt
Blir tvungen att rena mig från livet
Blir tvungen att ta mitt liv att försvinna från det ni kallar världen

Men som vanligt finner min själ och kropp åter denna värld
Och för mig tillbaka till mitt rum
Med musiken som dånar
Och blodet som klibbat fast i mitt hår
Men det gör inget, färgen är så lik och det syns ändå inte

Jag kollar mig runt och inser att samtidigt som jag hör hemma här
Så vill jag så gärna här ifrån
Men rädslan att den andra sidan ska svika mer
Gör nog att jag på något sätt håller mig kvar
Med en fot på denna jord
Och en fot på väg till den andra

*jag faller inte längre, jag flyger*




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-04 19:02



Bookmark and Share


  *Camilla*
Du skriver så vackert älskling

sååå vacker!
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak