Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ge mig ett skyddsnät nästa gång. eller ta emot mig. sluta fälla mig i alla fall, snöälla.


snubbeltråd

jag har snubblat till så många gånger
fallit handlöst rätt ut i ingentinget
försvunnit upp i en värld av drömmar och
rosa moln

jag har alltid varit den som fallit först
fallit mest fallit oftast
alltid varit den som ramlat och vinglat
alltid varit den berusade

jag tror att ni lägger ut snubbeltråd
med era blickar
bara för att jag ska falla några gånger till
en extra gång

varje gång

men sluta lägga krokben och sätta ut snubbeltråd
mina fötter vill tillbaka på marken
och föresten så glömmer ni alltid att lägga ut
skyddsnätet




Fri vers av Patetpoet
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-04 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet