Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

garagefundering


smockfullt garage
tyder det på rikedom

eller ren slöhet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-02-05 07:25



Bookmark and Share


    Erika H
samlarmani
kom hem till mig ska du få se
(obs jag är oskyldig)
härlig haiku :-)
erika
2007-02-07

    BetweenTheLines
eller bara svårt att släppa taget?
2007-02-05

    carimba
någon har sagt mig, att för att få en bild av en mans inre kan man alltid ta sig en titt i hans garage :))
2007-02-05

  Anders P VIP
Eller smockfullt kontor?
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP