Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon av februari



Finns språket, så vill jag föra fram mina bilder, något du kan bli buren av. De är, i denna tid av väntan, en sammetgåva, förbundna endast av illustrationer och löften. Åtrå dem! Jag skall älska dig.

I takt med ljudet av ljus, är vi en rörelse, fångad i flykten. En dold roman, om förälskelse. Det plågade livsmaterialet, bakgrunden, hade avslöjats som förgängligt, förgänglig. Nu känns vi igen, på det nya versmåttet, med de förflutna dragen; på det lättsinniga svårmodet.

Det godtagbara är resorna. I alla de länder där diktarna, av framtid, verkar. Vet detta: Jag skrev om dig, redan innan vi möttes! Då var du en apokryfisk förhoppning, nu är du ett besked om liv.

Jag överger dig inte! Det är min kommentar, till din oro. Svept av min kärlek, kan få initiativ skada dig. Du är ockuperad och berömd i den undertecknade kärlekens namn. Fri är du




Fri vers av Närmare
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-02-05 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Närmare
Närmare