Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha.


Med dåtiden i ryggen kan jag blicka framåt


Vill du med mig dela livets kaka?
Låt oss gå undan, vara privata
Men lämna smulor så vi kan hitta tillbaka
längs minnenas långa gata




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 645 gånger
Publicerad 2007-02-05 15:26



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
*fnissar hjärtligt* Klockrent, klok-vackra ord...
2007-02-05

  KonstigaKatter
Så otroligt fin! De två sista raderna är pefekta! Även min dotter tycker det...*L*
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt