Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FINNS DET NÅGOT MER DESTRUKTIVT ÄN DROGER


EN FÖR TIDIG DÖD MED DROGER

EN FÖR TIDIG DÖD MED DROGER



FINNS DET NÅGOT MER DESTRUKTIVT ÄN DROGER
DET BLIR BARA BESVÄRLIGHETER OCH PSYKOLOGER
MAN BORDE INSE ATT DET FINNS ANDRA VÄRDEN I LIVET
ALLT KAN JU INTE VARA MÖRKT OCH HELT UPPGIVET

DET FÖRSTÖR MÄNNISKAN TILL DE INTE BLI SIG RIKTIGT LIK
VEM VILL BLI EN SIFFRA ETT NUMMER I NÅGON STATESTIK
MAN BORDE INSE DET FAKTUM ATT DET LEDER INGEN VART
VISST ÄR DET HEMSKT ATT UPPLEVA EN KNARKARKVART

DET FINNS ANNAT I LIVET SOM GER MYCKET BÄTTRE
KICKAR
VISST FINNS DET MYCKET SOM GER MÅNGA ANDRA
FÄRGKLICKAR
KÄRLEKEN TILL ETT LIV MAN HAR FÅTT ATT VÅRDA
IBLAND KAN ÖDET OCH ANNAT VARA MYCKET BENHÅRDA

MÅNGA GÅR EN FÖR TIDIG DÖD TILL MÖTES GENOM DROGER
DET BORDE FINNAS ANDRA PILAR ATT LÄGGA I SIN KOGER
MAN BORDE VARA GLAD FÖR SITT ÙNGA LIV PÅ JORDEN
FÖR DETTA MED DROGER ÄR INTE BÄTTRE ÄN SJÄLVMORDEN


Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-02-05 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G