Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAR VI TÄNKT PÅ ATT MÅNGA HAR INTE MAT FÖR DAGEN


ALLA HAR INTE RÅD MED CALVADOS

ALLA HAR INTE RÅD MED CALVADOS




NEJ, FRÅGA INTE VARFÖR JAG GRÅTER SÅ
IBLAND ÄR DET INTE LÄTTA ATT ENSAM FÅ STÅ
DET FINNS INTE SÅ MYCKET ATT SÄGA OM ORDEN
MED SÅ MÅNGA FADERLÖSA SOM KNAPPT HAR EN DUK PÅ BORDEN

HAR VI TÄNKT PÅ ATT MÅNGA HAR INTE MAT FÖR DAGEN
OCH HAR SVÅRT ATT FÅ FRAM ETT MÅL MAT TILL MAGEN
KAN VI NÅGONSIN FÖRSTÅ ETT LIDANDE AV DENNA ART
ORÄTTVISORNA SKINER EN DEL I ANSIKTET, DET ÄR UPPENBART

APATISKHETEN SOM SPRIDER SIG SOM EN LÖPELD HÄR
HUR KAN NÅGON FÖRSTÅ OM MAN ÄR MÅNGMILJADÄR
HAR VI INTE EN PLIKT ATT BIDRA TILL JORDENS FOLK
INTE ATT STICKA UNDER STOL MED SAMVETETS DOLK

VI ÄR ALL JORDENS MEDBORGARE OCH ALLA GUDS BARN
DET KVITTAR VAR VI BOR LÅNGT BORT, ELLER I NYKVARN
SÅ BORDE VI KUNNA FÅ DEL AV VAD JORDEN KAN GE OSS
EN DEL HAR INGET, MEN MÅNGA HAR RÅD MED CALVADOS

Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-02-05 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G