Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skral moral?

Jag vet att du är gift
(och du säger att du älskar din fru)
Men du är här nu
Och du är bara min när själar får fäste
Men du har gjort min boning till ett syndens näste

Du är sanningen där jag är lögner,
natt när jag är dag
Lätt där jag är svår,
jag gråter när du går
Svart när jag är vit,
alltid välkommen hit

Jag kan linjerna i dina händer, ljudet av din bil som vänder
Din röst när den är trött, alla ställen där din själ är nött
Orkar inte tänka att det här är fel, du gör mig hel
Vi passar lika illa som vovve, volvo, villa




Fri vers av Lady_A
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-02-05 17:14



Bookmark and Share


  Johan Sundström
Så mycket av det du gör är så härligt bäst, begåvade känsloporträttör! *gladkramar*
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A