Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MEN JAG SÅG DETTA SOM ETT AV DE VACKRASTE ÄNGLASPEL


ÄNGLASPEL

ÄNGLASPEL





SOM EN VIND BLÅSE DU LIV I MITT ARMA HJÄRTA
MINA VENER BLEV FYLLDA MED BLOD OCH ÄR ALERTA
VEM SOM HELST KUNDE FÖRSTÅ ATT DET KUNDE GÅ FEL
MEN JAG SÅG DETTA SOM ETT AV DE VACKRASTE ÄNGLASPEL

LJUSEN GJORDE ATT DU RIKTIGT VIRVLADE RUNT
DIN ENGERI OCH GLÄDJE VAR ABSOLUT DIG RIKTIGT UNT
DU PÅVERKADE MIG OCH MITT HJÄRTA ATT SLÅ FORT
DET MÅSTE VARA SÅ ATT DU FLÖG HIT FROM HIMMELEN PORT

NÄR MAN TITTAR PÅ DETTA ÄNGLASPEL BLIR MAN LUGN
DET ÄR DETSAMMA SOM ATT ROSTA EN MACKA I EN KAKELUNG
KÄNSLAN AV ATT JORDEN VERKLIGEN SNURRAR RUNT VAR DAG
DET KÄNNS I HELA KROPPEN OCH I VARJE KÄMPANDE ANDETAG

ETT SPEL MED ÄNGLAR SOM SJUNGER MED HIMMELENS RÖST
DET SKÄNKER RO OCH VILA I MITT GAMLA VÄRKANDE BRÖST
SÅ LITE DET BEHÖVS FÖR ATT MÄNNISKAN SKA BLI GLAD
ÄNGLARNA HAR FLUGIT NER FRÅN STÄRNORNAS STAD


Mr G












Fri vers av Mr G
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-02-05 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G