Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

 

 

Glittrande leende sänder strålar

Omsluter även pessimistens spända armar

Och barnets darrande läppar

 

 

Ett leende kan göra mycket




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-02-06 00:13



Bookmark and Share


  Azerola
denna säger allt dess leende betyder så mycket mellan kropp och själ. Strålande och läcker.
2007-02-15

    joje
bra skrivet och glittrande saker är så fina som pengar och juveler!
2007-02-06

  "Silver" VIP
pessimistens spända armar
Och barnets darrande läppar

Bra fångade iakttagelser!
Mycket sagt med få ord.
2007-02-06

    Nicklas VIP
Ett leende kan innebära värme, glädje och kärlek.

Ett leende, från \"en\" vacker flicka, kan sätta mannens värld i gungning. Sätta hans hjärta i eld och lågor. Kärlek, vid första leendet =)
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*