Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag ta mig till när Under - bara händer inte längre räcker till

 

 

Vad ska jag göra, jag orkar inte skriva längre

men jag gör det ändå

 

Gråter alla frusna barn små tårar

för Ingenting blir någonsin bra nog

Och ångesten lever än

Den enda gången jag känt lycka

Var den dag jag dog

 

Det var den första och enda gången

Som jag log

 

någonsin




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 619 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-06 01:04



Bookmark and Share


  aol
en dag kan va lång men åren går fort
2007-06-06

    Cammo
åh, vilekn fin.
\"Gråter alla frusna barn små tårar

för Ingenting blir någonsin bra nog

Och ångesten lever än

Den enda gången jag känt lycka

Var den dag jag dog\"
jag älsakr den
2007-02-08

  ordterroristen
hehe, tyckte det var lite kul att du använde dig av den grymma ordvitsen som titel...

det var innan jag läste det här!


sjukt var den här var deppig. Jag menar, ojj...
ojj... Jag antar att jag ska berömma dig för att du skriver så väl, att du verkligen förmedlar den här känslan men nej det kan jag inte.. Jag bara sörjer hur du mår istället tjejen, hur är det med dig egentligen?

gvd!!
/osse.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*