Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag och min vän en vinter morgon runt kl 5.30-6.00 de var en underbar och härlig upplevelese att känna hur världen vakna


känn soluppgången

snön ligger som
ett täcke
över is och skog.

sitter i kanten
och väntar på
att solen ska gå upp.

varm choklad och
smörgås och en filt om
oss för värmen.

de är tyst man
hör ensdast vinden
som rasslar i en gran.

vi känner och hör
hur solen kommer
upp i horisonten

strax innan hörs
vargens yl och ljuset
ändras och fåglarna
får liv..

vi känner hur vi
fylls med energi
och leende låter
vi oss ge ett vinter skri..





Fri vers av Ellan
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-02-06 15:17



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Förstår så väl hur detta ögonblick måste ha inspirerat till poesi. Vilken härligt mysig upplevelse, som du skildrar så det känns som om man själv är där!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan