Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här dagen och igår


innan jag ens hunnit blinka
har dagen dragit sig tillbaka

som en nöjd gäst på pensionatet
där allt utföll till belåtenhet


kanhända behöver det inte
vara märkvärdigare än så



dagar skall komma och gå.....




Övriga genrer av Bim
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-02-06 16:41



Bookmark and Share


  Herr Morris
Dagen är
fortfarande
här

den har bara
klätt sig
i mörka kläder

så stjärnorna kan fånga
ljuset från din själ


Dina texter, är värdiga att märkas..! ;)
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim