Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARFÖR KLÄNGA SIG FAST VID BEDRÖVELSE SKEPPET


SKEPPET BEDRÖVELSE

SKEPPET BEDRÖVELSE


VARFÖR KLÄNGA SIG FAST VID BEDRÖVELSE SKEPPET
MÅNGA HA FAKTISKT TAPPAT SIN TRON OCH GREPPET
MEN VI MÅSTE GÅ VIDARE OCH KÄMPA OM NÅDEN
KÄRLEKEN ÄR OCH FÖR BLI DEN BÄSTA OCH DEN RÖDA TRÅDEN

FÖR I VARJE LAND FINNS DET MÄNNISKOR OCH EN STRAND
DE FLESTA VILL HA EN TRYGGHET OCH EN LUGN HAMN
MEN SKEPPET KAN UTSÄTTAS FÖR DE STÖRSTA VÅGORNA
DET GÄLLER ATT TA FRAM DE GÖMDA FÖRMÅGORNA

IBLAND MÅSTE MAN INSE ATT LIVET KAN VARA UPP OCH NER
HÄR FINNS EN NOSTALGI NÄR MAN GÅR I SINA GAMLA KVATER
HAR JAG DET VÄRST ELLER FINNS DET ANDRA SOM HAR DET VÄRRE
VI ÄR ALLA GUDS BARN OCH ALLA ÄR VI LIKA IN FÖR VÅR HERRE

NEJ, LÅT SKEPPET BEDRÖVELSE ANKRA FÖR GOTT I DIN SJÄL
DU BÖR INTE KÄNNA DIG SOM NÅGON BORTKASTAD TRÄL
UTAN LÅT SOLEN SKINA ÄVEN PÅ DIG OCH KÄNN KÄRLEKEN
PESSIMISTEN SER ETT PROBLEM I VARJE MÖJLIGHET DET SA DEN GAMLE GREKEN



Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-02-06 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G